Tuesday, February 17, 2015

[TESTIMONI] Bintik Kolesterol Semakin Hilang Selepas 5 Hari Makan Omegaguard dan Lecithin

Malam ni saya nak share testimoni customer saya sendiri (bukan customer orang lain yer) .. hihi.
Customer ni mula2 sekali whatsapp saya hari Rabu minggu lepas (7 hari yang lepas). Katanya dia ada bintik kolesterol kat kawasan mata. Katanya dia risau sangat dan nak cepat hilangkan bintik kolesterol ni kalau boleh.

Secara jujur, saya bagitahu beliau cara paling cepat untuk buang bintik kolesterol ialah dengan rawatan laser tapi rawatan laser bukan satu jaminan yang bintik kolesterol itu tak akan tumbuh semula. Kalau anda yang membaca tak percaya, boleh google. Banyak pengalaman orang yang buat laser dan website doktor perubatan sendiri yang memberitahu bintik kolesterol tumbuh semula selepas rawatan laser. Ini kerana rawatan laser hanya bertindak dari luar manakala masalah bintik kolesterol ini berpunca dari dalam.

Habis tu macam mana nak buat yer?

Langkah 1 - Fahami bagaimana terjadinya bintik kolesterol
Bintik kolesterol ialah asid lemak kolesterol yang berada di bawah kulit. Orang yang mengidap penyakit ini lazimnya ialah mereka yang punya penyakit kolesterol tinggi.

Langkah 2 - Fahami bagaimana produk Shaklee yang disyorkan boleh membantu menangani masalah bintik kolesterol
Saya menggunakan pendekatan merawat sambil mencegah.
Untuk merawat, saya cadangkan Omegaguard. Ini kerana Omegaguard mampu mencairkan asid lemak kolesterol.
Untuk mencegah, saya cadangkan Lecithin dan Phytocol-ST. Lecithin ialah pengemulsi lemak. Ia bertindak sebagai penapis yang menghalang segala lemak dan minyak dari makanan yang kita makan setiap hari dari diserap oleh tubuh. Maksudnya masuk je dalam perut dan lecithin akan perangkap semuanya dan buang semasa proses buang air besar.
Phytocol ST pula bertindak sebagai perisai pada dinding salur darah. Ia menghalang asid lemak dari memasuki salur darah.
Kiranya kalau makan Lecithin dengan Phytocol ST ni kira macam double protection lah.

Namun terpulang pada customer kerana mengikut budget masing-masing.

Macam customer saya Kak Maya ni beliau memilih untuk mengambil OmegaGuard dan Lecithin sahaja. Hasilnya amazing. Beliau mula makan Omegaguard dan Lecithin hari Jumaat 13 Feb dan hari ini 17 Feb, beliau bagi feedback yang bintik kolesterol beliau makin nipis. Tak rugi beli katanya ... hehee. 


Bintik Kolesterol

Anda pun dah baca testimoni Kak Maya :-). So macam mana? Jika anda ada masalah bintik kolesterol dan ingin mencuba Set Bintik Kolesterol macam yang Kak Maya makan ni : Omegaguard dan Lecithin, sila jangan teragak2 untuk menghubungi saya. Saya akan memberikan jadual ekslusif cara makan Set Bintik Kolesterol ini KHAS BUAT SEMUA YANG MEMBELI DENGAN SAYA :-) . 

[ Yang kat chat saya tulis makan 1 biji tu bukan cara makan Omegaguard dan Lecithin yer. Yang tu saya bagi Kak Maya sample vitamin lain .. hehee ]

Nak tahu rupa OmegaGuard dan Lecithin? Inilah dia.


Bintik Kolesterol

Jangan lupa baca Testimoni Terbaru Customer Saya Cik Nora  [TESTIMONI] Bintik Kolesterol Semakin Kurang Selepas Makan 1 botol OmegaGuard

Harga bagi setiap produk :
OmegaGuard = RM144.16 , 90 biji tahan 1 bulan
Lecithin = RM55.65 , 180 biji tahan 1 bulan

Sila hubungi saya untuk pembelian produk Shaklee,

SMS/Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins

* COD bagi Kota Warisan, Cyberjaya, Putrajaya, Dengkil, KLIA, Salak Tinggi, Nilai dan kawasan sekitar
* Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan POSLAJU, GDEX dan CITYLINK

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...