Sunday, May 18, 2014

[TESTIMONI] BINTIK KOLESTEROL Pada MATA HILANG Selepas 2-3 Bulan AMBIL LECITHIN dan HERB-LAX

Bintik kolesterol (Xanthomas) ialah lebihan lemak yang terbina di bawah kulit.
Bintik kolesterol ini boleh terjadi kepada sesiapa sahaja tetapi ia paling sering terjadi kepada orang tua dan orang yang mengidap kolesterol tinggi.


Bintik-bintik disekitar mata menandakan tahap kolestrol anda adalah TINGGI
Cara untuk merawat bintik kolesterol atau Xanthomas adalah dengan cara mengenal pasti dan mengawal keadaan yang menyebabkan terjadinya bintik kolesterol tersebut. 

Kebiasaannya bintik kolesterol ini dikaitkan dengan paras kolesterol yang tinggi, oleh itu untuk merawatnya anda harus menurunkan paras kolesterol.

Produk SHAKLEE yang bagus untuk menurunkan paras kolesterol dalam tubuh ialah 

- OmegaGuard : ia mencairkan asid lemak kolesterol dalam pembuluh darah
Omega-3 Terbukti Turunkan Kolesterol

- Lecithin : memerangkap lemak tepu dari makanan yang kita makan lantas menghalang lemak tersebut dari memasuki darah dan menjadi asid lemak kolesterol

- Phytocol ST : bertindak sebagai perisai pada dinding pembuluh darah dan menghalang kemasukan asid lemak ke dalam pembuluh darah

Jadikan 3 produk ini sebagai amalan dan insha ALLAH, anda dalam perjalanan ke arah hidup bebas kolesterol.

Di bawah ialah perkongsian dari Adeq Syamar, dengan mengambil Lecithin sahaja pun beliau sudah berjaya menghilangkan bintik kolesterol pada mata beliau.

Tujuan asal makan nak kurus, tapi dapat bonus lain pula. Ini lah istimewanya produk Shaklee :-)

TESTIMONI PENGGUNA :
BINTIK KOLESTEROL Pada MATA HILANG Selepas 2-3 Bulan AMBIL LECITHIN.
:: Assalamualaikum kawan2 
Testimonial diri sendiri.
Before: 66-68 kg 
After: 58 kg

Sy cuma consume Herblax dan Lecithin sahaja. Pada mulanya sy consume utk masalah sembelit yg agak kronik dan kolesterol tinggi (naik bintik kolesterol kat mata dan ikut report medical, kolesterol tinggi), but then after 2 - 3 months badan semakin susut. Kesan yang best: Bintik kolesterol tu dah hilang, kolesterol dah paras normal (kadang2 kurang dari tu) and sembelit makin baik. Saya jenis yg rangka besar, jadi berat sy tak banyak yg turun berbanding org lain, TAPI inch loss mmg banyak. Sekarang ni, kdg2 je sy mcm lecithin dan herblax, bdn tak naik pun. cuma kena kawal makan yer.
Alhamdulillah sy dh dpt berat normal (^_^). To all people out there, kena cuba yer. Kite mampu untuk ubah dan SIHAT. Yang penting, perlu yakin dan konsisten. hehehe

TERIMA KASIH SHAKLEE.




Untuk membeli Lecithin dan OmegaGuard, anda ada 2 cara pilihan :

1) Membuat pembelian online secara terus dengan Shaklee Malaysia. Pembayaran dengan kad kredit atau kad debit >> BUY OMEGA & LECITHIN NOW . 

atau 

2) Anda sebaiknya menghubungi saya untuk pembelian set ini dengan Harga Promosi,

SMS/Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins


* COD bagi Kota Warisan, Cyberjaya, Putrajaya, Dengkil, KLIA, Salak Tinggi, Nilai dan kawasan sekitar
* Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan POSLAJU, GDEX dan CITYLINK

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...